Purata masa menunggu (penghantaran) ialah 24 jam (hari bekerja) – terpakai terutamanya kepada wang tunai berkaitan arahan penghantaran dan pesanan yang dibayar dalam talian. Sekiranya pesanan dibayar dengan pindahan kawat tradisional atau pembayaran melalui akaun, pesanan tersebut dikendalikan dalam tempoh 24 jam mulai dari masa akaun dikreditkan
Apabila bungkusan dihantar, setiap pelanggan menerima e-mel pengesahan ringkas. Selepas 1-3 hari bungkusan akan sampai kepada penerima (terpakai kepada pesanan yang dikendalikan di Poland).

Bungkusan dihantar:

Melalui Poczta Polska (Perkhidmatan Pos Poland) – dengan keutamaan, supaya bungkusan itu boleh sampai kepada penerima dan produk boleh menyokong kesihatannya. Purata masa penghantaran melalui Poczta Polska biasanya 1-3 hari bekerja.

Syarikat Kurier – menjamin penghantaran serta-merta dan selesa. Masa penghantaran melalui Syarikat Kurier biasanya 24-48 jam.

Kami melakukan yang terbaik, supaya bungkusan boleh sampai kepada Pelanggan dengan secepat mungkin, walau bagaimanapun, kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang kelewatan di luar kawalan kami.

Dalam hal berkaitan pesanan antarabangsa masa menunggu bergantung terutamanya kepada jarak dan destinasi benua. Masa menunggu bagi pesanan antarabangsa mungkin lebih daripada 30 hari.

Sekiranya 7 hari bekerja dari tarikh pesanan/bayaran telah berlalu (terpakai kepada bungkusan yang dihantar di Poland), dan bungkusan tersebut tidak dihantar, hantarkan e-mel kepada: complaint@primvital.my kami akan mengesahkan penghantaran anda dalam sistem penjejakan bungkusan dan akan terus memaklumkan anda.

Leave a Reply